Diensten

Multi-inzetbaar

Als WeddingCreators zijn wij multi inzetbaar. We staan graag voor jullie klaar om te helpen bij het organiseren van jullie bruiloft. Dit kan als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist. 
Klik op de verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen

Genieten van de voorpret!

Kun jij 528 uur vrijmaken voor het organiseren van jouw droombruiloft? Dit is het gemiddeld aantal uren dat een bruidspaar besteedt aan de planning van hun bruiloft. Wij nemen je deze uren graag uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van de voorpret. Hieronder staat wat jullie van WeddingCreators kunnen verwachten:

Onschatbare waarde 

Het inzetten van een weddingplanner is van onschatbare waarde. In ons gratis kennismakingsgesprek bespreken we je wensen. Daarna volgt een vrijblijvende offerte. Afhankelijk van jullie wensen, maken we een persoonlijk plan. Iedere bruiloft is tenslotte uniek. Klik hier voor onze pakketprijzen.

Wie wordt jullie ceremoniemeester?

Wat leuk dat jullie elkaar het JA-woord gaan geven.

Naast weddingplanner kun je WeddingCreators ook inschakelen als ceremoniemeester. Wat zijn de voordelen van ons als ceremoniemeester?

Wij hebben veel ervaringen met bruiloften, in tegenstelling tot ceremoniemeesters in de vriendenkring of familieleden. Hierdoor is het voor ons veel gemakkelijker om de rol van ceremoniemeester op te pakken. 

Als weddingplanners hebben wij ook veel contacten met leveranciers. Hierdoor verloopt de samenwerking en communicatie met de leveranciers vaak veel soepeler. Jullie vrienden en familieleden kunnen optimaal met jullie meegenieten van jullie mooie huwelijksdag!

Overtuigd? Schakel ons dan in als ceremoniemeesters en wij zorgen ervoor dat jullie dag vlekkeloos verloopt. Wij zijn de gehele dag aanwezig en zorgen voor een perfecte dag volgens het draaiboek! Al vanaf 1.250,-.

 

Al eens gedacht aan een weddingstylist?

Van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk!

Wil je graag je eigen bruiloft plannen maar kun je hulp gebruiken bij het stylen van je bruiloft? Door onze ervaring als weddingplanners weten we de styling van je bruiloft tot in de kleinste details door te voeren. Denk bijvoorbeeld aan ringkussens in het thema, of bloemcorsages passend bij het thema. Schakel ons in om met jullie samen de bruiloft in de nieuwste trends passend bij wie jullie zijn te stylen.

Huur je ons in als jullie stylist, dan voeren we drie adviesgesprekken, gaan we met jullie mee naar de trouwlocatie en zorgen we dat jullie prachtige materialen beschikbaar hebben op jullie bruiloft. Al vanaf 995,-.

Schuiven naar boven